Vandaag is de eerste Episode vrijgegeven van The Division 2. Hieronder kun je de nieuwe trailer bekijken en een korte samenvatting van de nieuwe content in de episode 1 patch.

In episode 1 zitten onder andere twee nieuwe main missies. In de eerste nieuwe main missie neem je het op tegen Emeline Shaw, de leider van The Outcasts. Na haar verlies op Roosevelt Island heeft ze zich nu verscholen in de Manning National Zoo. Aan jouw de taak om zowel haar als de Outcasts die haar beschermen opnieuw te verslaan.

De tweede nieuwe main missie speelt zich af in Camp White Oak. Je neemt het hier weer op tegen The Black Tusks en je hebt als taak 1 van hun leiders gevangen te nemen.

Naast deze twee nieuwe main missies zit er ook een nieuwe feature in de game genaamd Expeditions.

Expeditions zijn gratis events die spelers de gebieden rondom D.C. laten ontdekken. In deze gebieden word je getrakteerd op verschillende nieuwe uitdagingen waarmee je lore, collectibles en nieuwe items kunt vrijspelen. (Meer informatie over de expeditions vindt je hier: "Intelligence Annex: Introducing “Expeditions”")

Daarnaast is er nu ook een Discovery Mode difficulty voor de Operation Dark Hours raid en zijn er verschillende nieuwe exotic items aan de game toegevoegd.

Naast alle nieuwe content zijn er natuurlijk ook weer de nodige bug fixes en zijn ook een aantal skills weer aangepast.

Voor de volledige lijst met patch notes kun je terecht op de volgende site: "Patch Notes: Episode 1 - July 23rd, 2019"